Share with:


צמחוני

אופן הכנה

תערובת של שני סוגי דגים
חצי קילו לוקוס וחצי פילה
( אפשר דגים אחרים. ככל שהכל טרי יצא יותר טעים)
משרה בחומץ מלח ומים כחצי שעה
שוטפת הייטב ומסננת .
טוחנת ( או קונים טחון)את הדגים
ומוסיפה-
חבילת כוסברה
חבילת פטרוזיליה
ראש שום
2 כפות פרורי לחם
ביצה מעט שמן( כף).
מטבלים ביחד הכל . שמה במקרר לשעה.
רוטב:
4 עגבניות
4 גמבות
2 פלפלים חריפים( לא חייב. למי שאוהב )
ראש שום
חצי חבילת כוסברה קצוצה
חותכת הכל ושמה בסיר רחב
מעט שמן.
מטגנת הכל ביחד כ-5 דקות
מערבבת מידי פעם.
שמה כוס מים.
ומבשלת את הרוטב כ'15 דקות.

יוצרת עיגולים מהתערובת של הדגים
ושמה בסיר . לערבב את הסיר מעט
שהקציצות לא יתפרקו.
לוקחת צלחת ושמה תבלינים-
מלח. פפריקה מתוקה/ חריפה
כמון ושמן. לערבב ביחד הכל
ולשפוך לסיר.
ולהוסיף מעט מים
ולבשל כ- 40 דקות
על אש נמוכה.
מגישים עם קוסקוס או לחם
בהצלחה❤

קציצות דגים הכי טעימות_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים