Share with:


בשרי

אופן הכנה

מילוי לקובה:
לטגן 3 בצלים קצוצים דק דק עד להשחמה להוסיף בשר טחון ולטבל בבהרט, פלפל שחור ומלח ורק בסוף אחרי שזה מוכן מוסיפים מעט עלי כרפס קצוצים ומניחים בצד להתקרר.
סולת : 1/2 חבילת סולת, כפית מלח
ו 2 כפות שמן ולהוסיף מים לפי העין עד שהבצק נוח לעבודה, לא קשה.
מכדררת לכדורים קטנים ומשטחת על כף היד כמה שיותר דק שמה מהבשר וסוגרת היטב .

מרק ובשר (צוואר של כבש) :
מרתיחים לחצי שעה לערך שוטפת ומוסיפה 5/6 סלק גדול פרוסים דק דק, 2 כפות רסק עגבניות ומים עד לגובה הבשר לא יותר מידי ומרתיחה לפחות חצי שעה ומוסיפה 2 כפות סוכר וממש מעט מלח לימון.
בשלב הזה מוסיפה עוד מים.
ממשיכים בבישול , מתקנים טעמים ומוסיפים את הקובות לעוד רבע שעה והופ זה מוכן !
בהצלחה❤️

קובה אדומה טעימה ממששש😋_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים