Share with:


בשרי

אופן הכנה

כרוב ממולא מתכון משודרג שלי :
1 כרוב גדול כרוב ממולא מתכון משודרג שלי :
1 כרוב גדול למילוי
שמכניסים למיקרו בשקית ל15 דקות מוציאים ומפרקים לעלים
ואו מקפיאים בלילה ומוצאים בבוקר זו גם שיטה .

מלית :
חזה עוף קצוץ לחתיכות קטנות
חצי ק״ג בשר בקר טחון .
חצי חב קוזברה
חצי חב פטרוזילה
חצי חב שמיר
וצרור עלי סלרי
2 בצלים
10 שיני שום
2 עגבניות מגורדות

תבלינים :
כפית גדושה כורכום
כפית תבלין ראס אל חנות
כפית פילפל גרוס
חצי כפית קינמון
מלח לפי טעם
2 כוסות אורז בסמטי מבושל חצי בישול

את הבשר הירק הבצל והשום
לשים במג׳ימיקס ולערבל ולקצוץ הכל לתערובת אחידה.
לשים בקערה להוסיף את האורז
התבלינים וליצור עיסה אחידה.
לפרק את עלי הכרוב (אפשר גם לרוקן פילפלים אדומים וירוקים ולמלא גם
במלית הנ״ל) לשטח אותם לשים מלית לקפל מהצדדים ולגלגל לרולים כמו אגרול.

רוטב :
לקחת סיר רחב לטגן 3 בצלים קצוצים יחד עם מה שניאור מה כרוב שאי אפשר לפרק לקצץ ולהקפיץ עם הבצל לסדר את הכרוב והפלפלים יפה בסיר ליצוק מעליהם קופסה של עגבניות מרוסקות
לקחת קערה ולשים בה :
כפית סוכר
כפית כורכום
כפית ראסאלחנות
כפית קינמון
2 כפות אבקת מרק
כפית פילפל גרוס

לקחת 2 כוסות מים חמים לערבב טוב טוב לרוטב וליצוק מעל הכרוב והפלפלים עד לחצי גובה (לנער את הסיר מידי פעם תוך כדי בישול שלא ידבק לתחתית ) להביא לרתיחה ולהנמיך את האש
לבשל כשעה על אש קטנה עד שהנוזלים מצטמצמים
בהצלחה .

שמכניסים למיקרו בשקית ל15 דקות מוציאים ומפרקים לעלים
ואו מקפיאים בלילה ומוצאים בבוקר זו גם שיטה .

סיר ממולאים כרוב חריף אש.
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים