Share with:


בשרי

אופן הכנה

מנה ראשונה מיוחדת ומרשימה

חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים
4 כפות שמן זית
חצי כפית כמון
רבע כפית פפריקה מרוקאית חריפה
מעט כורכום
2 שיני שום כתושות
רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס.

במחבת להניח שמן הזית והבצל להזהיב מעט,להוסיף הבשר והתבלינים ולבשל 12 דקות על חום גבוה תוך כדי ערבוב.
לצנן לחלוטין.
למלא טורטיה עם 2 כפות מלאות מילית בשר,לקפל מהצדדים ואז לגלגל לרול,,להדביק בקצה עם תערובת נוזלית של מעט מים וקמח.
לטבול הגלילה בביצה טרופהעם מעט מים ואז להניח בצלחת של פירורי לחם עם מעט שומשום.
לטגן בשמן .

להגיש חם בתוספת טחינה.

טורטיה במילוי בשר טחון מטוגנת מוגשת עם טחינה
עדנה טפירוספר המתכונים של
מתכון של

עדנה טפירו

49 מתכונים