Share with:


בשרי

אופן הכנה

מכינים בצק
3 כוסות קמח
ביצה אחת
1/4 כוס שמן
ומעט מים לפי הצורך מכניסים למקרר.
פטריות בצבעים שונים
5 תופא מבושלים
בצל אחד גדול מטוגן
מלח, פלפל, כורכום מעט
הכנה
מועכים תפוא ,,מוסיפים בצל מטוגן תבלינים..
מוציאים בצק מהמקרר מרדדים ויוצרים סרטים לשתי וערב. ממלאים פטריה במילית ומכסים בשתי וערב בצק
מורכים ביצה בוזקים סומסום
ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מ' עד שמזהיב
ונהנים…

לגרסת הבשר
מטגנים בצל
שמים בבשר טחון(אני השתמשתי באנטריקוט טחון)
מטבלים מלח פלפל בהרט או ראס אל חנות, פטרוזליה קצוצה, ממלאים פטריות ואותו דבר כמו בפירה ממלאים מכסים בשתי וערב.
אןפים בתנור עד שמזהיב
💖💖

פטריות ממולאות פירה ובצל/ בשר טחון כל טוב_אורלי סמרה
אורלי סמרהספר המתכונים של
מתכון של

אורלי סמרה

44 מתכונים