Share with:


חלבי

אופן הכנה

אפשר להכין מראש ולחמם❤️
חבילת עלי פילו
מופשרים לילה במקרר.
500 גרם ריקוטה
1/2כוס אבקת סוכר
1שקית פודינג וניל
כפית תמצית וניל
ספריי שמן
אבקת סוכר לפיזור.

אופן ההכנה-
1) בקערה נערבב את הגבינה עם אבקת סוכר, פודינג וניל, ותמצית הוניל.
נערבב הייטב.

2)נוציא את עלי הפילו מהמקרר.
בכל פעם ניקח 2 עלים,
( השאר נכסה במגבת, שלא יתייבשו).
נרסס בספריי שמן כל עלה
ונניח אחד על השני .
3) מורחים שכבת גבינה על העלה , ומגלגלים.
4) מניחים בתבניצ משומנת מעט.
5) ממשיכים להכין את שאר העלים.
ומניחים אחד ליד השני.
6) אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
ואופים כ-20 דקות, או עד השחמה יפה.
7) מקררים
😎 ומפזרים אבקת סוכר. לפני שאוכלים
אוכלים חם או קר טעים בכל מצב

בצק פילו עם מילוי מתוק_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים