Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק עלים מופשר
1 שמנת מתוקה
1 חבילה איסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב

אופן ההכנה
לפתוח את הבצק עלים על השיש, לקרוץ עם כוס גדולה או עם צורה של פרח. להעביר את העיגולים לתבנית אפייה ולאפות בחום בינוני 180 מעלות עד לצבע הרצוי
להקציף שמנת מתוקה עם חלב ולבסוף להוסיף את האינסטנט ווניל ולהמשיך להקציף עד לייצוב הקרם, להכניס לשקית זילוף את הקרם למלא בתוך העיגול (לפתוח את העיגול עם סכין כמו סנדוויץ) . לפזר אבקת סוכר.
אם אהבתם את המתכון, תצטרפו ותצרפו אלינו לקבוצה, יש המון הפתעות
https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts זו הקבוצה שלי

https://www.facebook.com/anet.jewellry?fref=ts זה הדף שלי

קרמשניט אישיים ב 10 דקות עבודה
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים