Share with:


חלבי

אופן הכנה

לטרוף ידני 3 חלבונים עם קורט מלח
להוסיף חצי כוס סוכר ולטרוף טוב עד להבלעת הסוכר
להוסיף 50 גרם חמאה וחצי כוס קמח בהדרגה
לערבב היטב ולהכניס למקרר ל4 עד 6 שעות
לגזור שבלונה רחבה
להוציא את הבלילה מהמקרר למלא את השבלונה ולאפות 4 דקות ( לעשות בייבי סיטר לתנור) ברגע שהצבע ניהיה חום , להוציא ולגלגל על מקל עגול ….
שברתי מטאטא בשביל זה
מגלגלים מיד כשמוציאים מהתנור ושולפים החוצה בקלות
כייף וסיפוק גדול

מילוי
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל או שוקולד
חצי כוס חלב
להקציף יחד ..אפשר להוסיף גבינת מסקרפונה …וכל מה שאהוב עליכם

גליליות
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1167 מתכונים