Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לשישה כיסונים
2 עלי מלווח.
גבינה צהובה.
גבינה נפוליון.
1 בטטה מבושלת וחתוכה לעיגולים
פלפל שחור

אופן ההכנה
1) מרדדים קצת את הבצק קורצים
12 עיגולים בקוטר
6 וחצי ס"מ ,קורצים 12 חתיכות של גבינה צהובה בצורת פרח

2)שמים על כל אחד מהם את הגבינה צהובה ומניחים כפית של גבינת נפוליון ,מפזרים קצת פלפל שחור , מניחים עיגול של בטטה ,מכסים בבצק ,מהדקים את הקצוות ,עושים צורה סביב עם מזלג

3)מברישים ביצה, מפזרים שומשום
ואופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות כ 20 דק

Jacqueline fadelon

כיסונים של מלווח במילוי פרוסות בטטה גבינה צהובה וגבינת שמנת נפוליאון_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים