Share with:


חלבי

אופן הכנה

המתכון באדיבות כרמלה שמואל

קילו קמח
שקית שמרים טריים או
2 כפות יבשים
חצי כוס שמן
3/4. כוס סוכר
4 ביצים
מים פושרים לפי הצורך בערך. כוס וחצי.
ללוש לבצק רך ולהתפיח עד להכפלה.

למילוי
3 גבינה 5%
1 גבינה טוב טעם של טרה
1 ביצה טרופה
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
חצי שקית אינסטנט פודינג וניל
כף גרידת לימון
צימוקים 50 גרם. לא חובה.
לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה.

להוריד אויר. מהבצק ולרדד לעלה למרוח מתערובת גבינות ולעצב כל שתחפצו .
להתפיח את הרולדה/השושנים. 20 דקות למרוח ביצה ולאפות ב 180 מעלות
זמן האפיה. תלוי בגודל המאפה.
סירופ לזיגוג
1 כוס סוכר
1 כוס מים
להרתיח על להבה קטנה. כעשר דקות לאחר מכן להוסיף כפית מיץ לימון טרי ולהמשיך לבשל עוד כחמש דקות עד לקבלת סירופ סמיך.
את הסירופ החם למרוח על המאפה הפושר
בהצלחה

גביניות_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

65 מתכונים