Share with:


חלבי

אופן הכנה

כמות: 36
לבצק:
3.5 כוסות קמח לבן
1 ביצה
3/4 כוס חלב
כף שטוחה שמרים
חצי כוס סוכר

לקיפולים:
200 גר' חמאה רכה

אופן ההכנה:
1. לשים את כל חומרי הבצק יחד ביד או במיקסר 7-10 דקות.
2. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים ללילה למקרר.
3. מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1 ס"מ, מניחים את החמאה, מקפלים לשליש אחד על השני ומרדדים.
4. 7 שוב למקרר ל- 20 דקות.
5. מוציאים ושוב מקפלים את הבצק לשליש ושוב מכניסים למקרר לחצי שעה. חוזרים על הפעולה פעם שלישית ואחרונה
6. מוציאים, מרדדים, חותכים למשולשים ומגלגלים. (ניתן למלא במה שרוצים או להשאיר ריק)
7. אופים בתנור חם 180 מעלות טורבו.

***יש לציין שמעבר למתכון יש בהכנה הרבה טכניקה

קוראסון חמאה צרפתי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים