Share with:


פרווה

אופן הכנה

העיקרון חלבון וכמות כפולה במשקל של סוכר.
חייב להשתמש במשקל.
חלבון 250‪ גרם
סוכר גרם 500‪
קורט מלח
לפני שמתחילים:
לנגב עם חומץ וניר את כול הכלים, קערת המיקסר, קערת נירוסטה, מטרפה ועוד.
חשוב גם שיהיו יבשים לחלוטין.
ברגע שיש קצת שומן לא תצליחו להכין את הקציפה הסמיכה של חלבון הביצה והסוכר.
לעשות "בן מרי"
בסיר לשים 2-3 סנטימטר מים, להדליק את הגז, בתוך הסיר לשים קערת נירוסטה, להקפיד שלא תיגע במים מתחת.
בתוך הקערה לשים חלבון, סוכר ומלח לערבב במטרה ולתת לזה 7 דקות, המטרה להמיס את הסוכר, לערבב מידי פעם.
מי שיש מדחום שלא יעלה טמפרטורה מעל 70 מעלות. לא חייב מד חום.
להרים את הקערה מהסיר, לנגב במגבת את התחתית, להעביר למיקסר למהירות הכי גבוהה למשך 8-10 דקות.
להעביר לשקית זילוף, לשים בה צנטר ולזלף על ניר אפיה.
לחמם תנור ל 80 מעלות טורבו, 3 שעות.
להניח בקופסא אטומה לסיום אפשר לשמור לחודשים שלוש.

מארנג [נשיקות] _מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

69 מתכונים