Share with:


פרווה

אופן הכנה

200 גרם סולת
150 גרם קמח
חצי כפית א.אפיה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים
קורט מלח

ההכנה :
ללוש הכל ולהוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק נוח…

לקרוץ כדור ולעשות קיר מסביב ראו תמונה.להכניס את המילוי
להכניס לקורצן מעמולים

לאחר מכן להכניס לשמן עמוק לא חם מידי
להעביר לסירופ סוכר…

המילוי כל אחד מה שאוהב

אני שמתי מילוי שקדים טחונים מעובדים בסירופ סוכר ..על אותו רעיון אפשר בוטנים..או תמרים

מעמול מטוגן וממולא שקדים
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים