Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 כוסות לסירופ סוכר
1 כף חומץ
1 וחצי כוס מים מהברז
4 שקיות סוכר וניל
1 כף סוכר
1 וחצי כוס שמן
1 קילו קמח
2 כוסות מים לסירופ
1/2 לימון סחוט
1 שקית תה תיון
ליטר וחצי שמן לטיגון
1/2 כוס קלוי שומשום לפיזור או סוכריות צבעוניות

הכנה
בקערה גדולה לערבב
1 וחצי כוס שמן
1 וחצי כוס מים
4 סוכר וניל
כף חומץ
כף סוכר
1 קילו קמח בדיוק
להכניס לסרוגין מנוחה חצי שעה לחלק בצק 6 כדורים כול כדור לרדד למלבן לפזר מעל מעט קמח לגלגל לנקניק שוב מנוחה רבע שעה את הנקניק לחתוך ל5 יחידות לקחת יחידה לרדד למלבן דק לחתוך עים גלגל שיניים להשאיר שוליים
להרים אחד כן אחד לא לסובב על היד ולטגן עם פח שימורים פתוח למטה וחצי פתוח לממעלה עם שמן עמוק
להפוך בעזרת מזלג עד הזהבה לא לשרוף גם לא חום חום
לשים מעל מסננת ולהטביל בסירופ לפזר מעל שומשום

סירופ
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
שקית תיון
לבשל עד צימצום לבדוק בכף אים ניתפס על הכף סימן שזה מוכן .את הצורה השניה הכנתי מלבן דק לחתוך בגלגלת 8 פסים לקפל ל3 ולהכניס קצוות מלמטה לאמצע

יש סרטון ביוטיוב יוצאים עלים יפים

בהצלחה אורה

שבקיה_מתכון של אורה ארגוב
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים