Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 מחמאה רכה
חצי כוס שמן ( חד פעמי חם)
כוס סוכר
1/4 כוס מים
כפית תמצית וניל
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
כוס אגוזים קצוצים
קמח בערך 5 כוסות( להוסיף בהדרגה)
בקערת המיקסר ללוש הייטב
הכל לבצק רק ונעים
( קמח בהדרגה, לפעמים צריך עוד קצת)
לתת מנוחה של חצי שעה.
להכין סהרונים
בתבנית עם נייר אפיה.
לאפות תנור שחומם מראש
ב-180 מעלות כ- 25 דקות.
כשהעוגיות מתקררות .
לפזר אבקת סוכר
אפשר לטבול בשוקולד בצדדים
להניח לייבוש כחצי שעה.
100 גרם שוקולד מריר
להמיס בבן מרי ( סיר מים מעליו קערה עם השוקולד)
בתאבון❤❤❤❤❤

עוגיות-סהרוני אגוזים מושלמות❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים