Share with:


מה צריך?

500 גרם קמח מנופה
40 גרם סוכר
10 גרם שמרים יבשים או טריים
280 גרם חלב פושר
1 כפית מלח
לקיפול :
220 גרם חמאה רכה
למילוי:
חבילת אצבעות שוקולד

אופן הכנה

1)מכניסים את כל החומרים בלי החמאה ומערבלים אבל לא יותר מדי והמלח נכנס בסוף

2)ממשיכים ללוש עם הידיים ויוצרים כדור

3) עוטפים בניילון נצמד ואומרים לילה טוב בקירור ללילה?? שלם

4)מרדדים לעיגול ושמים את החמאה הרכה במרכז ומקפלים כמו ספר ומרדדיד קצת ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לעוד 15 דק

5)קיפול מס"2 עושים אותו דבר מרדדים ושוב מקפלים תמיד! תמיד ! כמו ספר ושוב למקרר לעוד 15 דק

6) עוטפים בניילון נצמד ומנוחה לעוד 20 דק

7) קיפול מס "3 ואחרון תמיד כמו ספר ומנוחה לשעה בקירור

8)מחלקים את הבצק ל2 חלקים שווים ומרדדים למלבן לעובי של 3 מלימטר מניחים 2 אצבעות שוקולד בכל קצה
ומגלגלים

9) מכסים במגבת ומתפיחים לשעה במקום חמים

10) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 עד 20 דק …

מתכוןמתכון

מאפה שמרים עלים כמו בצרפת_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים