Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון קליל ביותר
קיצור דרך- הביסקוויטים זה וניל כוכבים של מן
אפשר כמובן להכין ביסקוויטים ביתיים
15 קרמבואים
מניחים את הביסקוויטים על משטח שטוח לגמרי ויציב כמו קרש חיתוך
מוודאים שיש מקום במקפיא כדי להניח את המשטח מאוזן ומקביל לרצפה
לקרם:
אל המיקסר מעבירים 1/3 כוס מי בישול חומוס אחרי צמצום ומאוד קרים מהמקרר (אפשר מקופסת שימורים)
מפעילים על מהירות גבוהה למשך 3-4 דקות
קצף בהיר יווצר
מוסיפים כפית מיץ לימון וממשיכים לערבב על מהירות גבוהה עוד דקה
מתחילים להוסיף בהדרגה 2/3 כוס אבקת סוכר- 2 כפות כל פעם ולחכות שיתערבב לגמרי
תהליך זה ייקח 3-4 דקות
אחרי שכל אבקת הסוכר נכנסה פנימה, ממשיכים את פעולה המיקסר עוד 3-4 דקות עד שנוצר קצף ממש יציב
זה יכול לקחת גם 8 דקות אז לא להתייאש
בשלב הזה מוסיפים כף קמח טפיוקה/קורנפלור (ואם יש בבית הכי עדיף להחליף בכפית אבקת קרם טרטר)
ממשיכים את פעולת המיקסר עוד דקה
מעבירים את הקציפה לשקית זילוף עם צנטר עגול חלק רחב
מזלפים את הקרמבו כמו בוידאו
מעבירים למקפיא לשעתיים או יותר
במיקרו, בפולסים של 30 שניות, ממיסים:
100 גרם שוקולד מריר (גם פרה טוב פה)
כפית שמן (קוקוס,קנולה,זית, זרעי ענבים….)
מעבירים את השוקולד לכוס צרה ועמוקה
מסדרים רשת מעל ניר אפייה שיתפוס את שאריות השוקולד
ממש לפני הציפוי, שולפים את הקרמבו מהקפאה
אחד אחד טובלים פנימה ומיד מניחים על הרשת לטפטוף שאריות
כשמסיימים עם כולם, מעבירים מיד למשטח היציב ולמקפיא בחזרה
מוכן!
שומרים במקפיא ומוציאים ממש לפני שאוכלים
נשמר עד שבועיים במקפיא
יהיה יותר שוקולד ממה שצריך כדי לוודא שהוא תמיד עמוק מספיק לעטוף את הקציפה הקפואה
אפשר להשתמש בתור ציפוי לעוגה
שיחזור כבר החורף!

מתכוןמתכון

קרמבו וניל קלאסי_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

37 מתכונים