Share with:


פרווה

מה צריך?

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כף תמצית וניל (2 סוכר וניל)
2 כפות רום
1 כף ברנדי/ערק (לא חייב)
3 כוסות מים פושרים

אופן הכנה

***** ההמלצה שלי להכין ערב קודם את הבצק….ללוש בידיים עד לאיחוד החומרים אין צורך במיקסר….להתפיח שעה במטבח …ולהעביר למקרר להתפחה עד הבוקר…

הכנה:
לתוך קערה לשים את כל החומרים ללוש קלות בידיים עד לאיחוד הבצק…להתפיח שעה במטבח…המשך לילה במקרר.

לאחר התפחה …לרדד את הבצק לעלה בעובי כ-2 ס"מ , להניח על קויה של ניר אפיה…לכסות ולהתפיח חצי שעה.

לטגן בשמן עמוק, בחום בינוני עד נמוך….עד להזהבה.

**** אופן הטיגון לאחר הנחת הבצק בסיר אין לגעת או להפוך את הסופגניה רק לאחר כדקה וחצי לבדוק אם התקבל גוון חום ? רק אז להפוך את הסופגניה ….כך מתקבל הפס הלבן ויודעים שהסופגניה טוגנה טוב.

לקשט כיד הדימיון….

בהצלחה!
חנוכה שמח ומתוק !!!🍹🍸🍷🥃🥂🍻🍺🥞🥞🥞

סופגניות קלאסיות…הכי טעים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים