Share with:


פרווה

אופן הכנה

קיגל מתקתק של גילוש
קיגל מטריף – ובקלי קלות – תודה רבה לחברתי הטובה לינדוש – על כל הטיפים והעזרה…

חב' איטריות דקות של אוסם – מבשלים לפי הוראות היצרן ומסננים – מזלפים מעט שמן ומערבבים, כדי שלא ידבקו.
בקערה גדולה שמים:
3 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר
כ-1/4 כוס סילאן (במקום הקרמל)
פלפל שחור, מלח
1/2 כפית קפה שחור רגיל
1/2 כפית קקאו
קורט קינמון – למי שאוהב
חופן צימוקים בהירים
1-2 תפוחי עץ גרני סמית – מגוררים גס
1/2 כוס שיבולת שועל
1/2 כפית אב' אפייה
**טורפים ידני במטריפה ומכניסים את האיטריות, מערבבים, ושופכים לתבנית משומנת….אופים בטורבו ב-180 מעלות כשעה וחצי…תהנו

קיגל ירושלמי אמיתי ומאוד מאוד טעים_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים