Share with:


חלבי

אופן הכנה

רוגלך-שמרים
1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות גדושות שמרים יבשים
כוס סוכר
4 חלמונים
2 כוסות חלב פושר (כוס חד פעמי) קר
200 גר' חמאה רכה
כוס שמן
מלית
שוקולד נוטלה
לסירופ
כוס סוכר
כוס מים
להרתיח על אש קטנה עד שהסירופ מסמיך
אופן הכנה:
לשים בקערת המערבל את כל החומרים, ללוש היטב 10 דקות בערך, עד שמתקבל בצק גמיש ורך.
לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ,ליצור 4 כדורים ולכסות במגבת נקייה להתפחה.
לאחר שהבצק תפח ( אפשר להשאיר כל הלילה במקרר) לקחת  כדור  בצק לרדד  לעיגול דק,
למרוח שוקולד למריחה, לחלק ל-8 חלקים שווים לגלגל לרוגלך וכך להמשיך עם שלושת הכדורים הנותרים.
למרוח בחלבון ולפזר מעל אגוזים קצוצים או שומשום.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, לאחר האפייה למרוח בסירופ קר, לצנן ולהכניס לכלי סגור, ניתן לשמור בהקפאה
הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry

רוגלך מבצק שמרים קר♥
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים