Share with:


ללא גלוטן בשרי

אופן הכנה

2 סוגי קובה מקמח תירס 1 מטוגן והשני מבושל ללא גלוטן

לטגן או אפשר גם בלי טיגון הבשר .

לטיגון הבשר:
לטגן 1 בצל קצוץ עד להשחמה להוסיף
חצי קילו בשר טחון
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית בהרט

לקובה .לטגן יחד הכל ולפרק בעזרת מזלג עד לבישול מלא ולסנן.אפשרי ללא טיגון הבשר פשוט וקל לערבב הכל יחד .

למעטפת :
2 כוסות קמח תירס
2 וחצי כוסות מים חמים
קורט מלח
כפית שמן
לערבב הכל יחד לבצק נעים וגמיש .
לפתוח על כף היד כדור בצק למלא במילוי ולסגור ולהניח בצד עד לסיום הכנת הקובה .

אופציה ראשונה לשטח את הקובה ולטגן במעט שמן , אופציה שניה : לבשל חצי סיר גובה מים יחד עם : גזר, קישוא, תפוחי אדמה ,דלעת, כוס חומוס שהושרה לילה לפני במים או שימורים ,2 עלי כרפס כף מרק עוף, מעט מלח,קורט פלפל שחור,רבע כפית בהרט, כפית כורכום .להרתיח את הסיר מים עד לריכוך הירקות ולהכניס את הקובה לסיר ל 7 דקות ולא יותר .בהצלחה ❤

קובה מקמח תירס  מטוגן /מבושל ללא גלוטן
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים