Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקצוץ חב' פטרוזילה, בצל גדול בסלייסר ו5-6 שיני שום .
לערבב עם חצי קילו בשר אדום טחון . מלח פלפל שחור וחצי כפית בהרט.
לערבב הכל יחד . לחתוך לציפוי התבנית עיגולי תפוחי אדמה דקים ולצפות את התבנית .
לפרוס בצורה עגולה:
4 תפוחי אדמה , 3 עגבניות ,1 בצל ו1 חציל. סידור התבנית : פרוסה עגבניה ,פרוסה תפוחי אדמה פרוסה בצל , חציל וקציצת בשר. וכך הלאה עד לסידור התבנית …
בשאריות לחתוך לקוביות ולמלא במרכז התבנית .
רוטב: 2 כפות רסק , 3 שיני שום כתושות , מלח , פלפל שחור , רבע כוס שמן זית ,לערבב הכל ולשפוך מעל הסידור.

להכניס לתנור על חום 180 מעלות לשעה בערך.

עוגת מוסקה וירקות
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1168 מתכונים