Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

ראש של שום קלוף וחתוך לרצועות
3 מושט מושרים בלימון וטיפה מלח כחצי שעה
גמבה אדומה חתוכה
פלפל חריף חתוך
4 עגבניות מגורדות
3 פלפל יבש(חריף או מתוק או שניהם)
חצי כוס שמן
כוסברה קצוצה

תבלינים
חצי כף כמון
חצי כף פפריקה מתוקה
חצי כף צ'ילי
חצי כף כורכום
חצי כף פלפל שחור
מלח לפי הטעם

ההכנה (אפשר פשוט להניח הכל בסיר מסודר..בסוף את הדג כוסברה שום תבלינים מעורבבים בקערה..לשים מים להניח על הגז להביא לרתיחה להנמיך..ולבשל עד לצימצום הרוטב).

מטגנים קלות את השום עם חלק מהשמן מוסיפים את העגבניות מבשלים מעט מוסיפים את שאר המרכיבים וממשכים לבשל כ 10 דקות שמים את כל התבלינים בקערה ומערבבים אם השמן שנשאר מוסיפים לסיר מערבבים מרתחים מים ומוסיפים לסיר ..

מבאים לרתיחה ומוספים את הדגים מעל.. מכסים את הסיר מנענעים ומבשלים חצי שעה בערך מסירים את המכסה ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך…

מושט מבושל
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים