Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

איולי זעפרן
שמים במעבד מזון
1 כף חרדל
4 כפות מיץ לימון
1 חלמון ביצה
2 שיני שום כתושות
מעט מלח
2 חתיכות זעפרן מיובש

מפעילים את המעבד מזון

3/4 כוס שמן , להוסיף בזילוף איטי תוך כדי ערבול, ליצירת אמולסיה

(כלל חשוב, שמן גורם לתערובת להתקשות, מים יגרמו לה להיות מדוללת יותר, אז אם ימא סמיך מידיי אפשר לדלל עם טיפה מים תוך כדי ערבול)
לקראת הסוף מוסיפים כף חומץ ומעט מלח

יוצקים על הדג לאחר שהוא צרוב או אופים עם הדג בתנור

דג צרוב עם איולי זעפרן
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים