Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

המאכל מבית ההורים❤
20 סרדינים טריים
לנקות ולהוריד את האידרה
להשאיר פתוח ( כמו פרפר)
להניח במסננת שלא יהיו נוזלים.
לקחת קערה גדולה-
חבילת כוסברה קצוצה(ללא הגבעולים)
ראש שום כתוש
6 פלפל שודניה קצוץ גס
להוסיף –
כפית מלח
כף כמון
כף פפריקה מתוקה/ חריפה( מעט)
מעט שמן
לערבב הכל ביחד.
לקחת סרדין למלא מהתערובת
ולהניח עליו עוד סרדין.
להדק הייטב.
ככה למלא את כולם.
צלחת עם קמח . מלח ופלפל שחור
מעט פפריקה.
לקמח את הסרדינים.
מחבת עם שמן ( לא עמוק מידי)
לטגן את הסרדינים.
ולאכול בהנאה רבה.
להגיש עם אריסה / סלט
לחם פרנה חם.

מז'וזין –  סרדינים ממולאים ומטוגנים❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים