Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

2 חב'דגי ברבוניה או סרדינים נקיים
להשרות במלח פלפל שחור ולימון
בקערה"
צרור שלם של כוסברה קצוצה 2 כפיות שום כתוש 4 5 פרוסות לימון כבוש קצוץ דק,
2 כף אריסה חריפה
1 כף פפריקה חריפה או מתוקה 1 כף כמון גדושה חצי כפית מלח ורבע כוס שמן זית
לערבב הכל ולמלא את הברבוניות פרוסה פרוסה
להכין במחבת שמן עמוק
לטבול כל זוג ברבוניות בקמח ולאחר מכן בביצה ולטגן
להגיש לידו רוטב צמירלה

הרוטב
3 כפות חומץ
1 כפית מלח
2 כפות אריסה מעט שמן זית
1 כפית כמון
1 כף פפריקה
4 כפות מים חצי מיץ מלימון

לטבול הדגים ולהתענג

דגי ברבוניה ממולאים בעשבי תיבול
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים