Share with:


צמחוני

אופן הכנה

‏שש דגים סלמון גדולים ‏
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
ראש של שום
ארבע גמבה
ארבע ‏ ‏פלפל חריף ‏
כפית פפריקה אדומה ‏
כפית אבקת עוף
כפית פלפל שחור
כפית כמון ‏
כפית מלח ‏
כף סילאן ‏
כפית דבש
כוס מים ‏

בנוסף שמונה שיני שום לרוטב ‏חצי ‏לימון סחוט ‏מלימון 3/4 ‏כוס שמן

אופן ההכנה
‏במעבד-מזון לטחון פטרוזיליה כוסברה שום נוסיף את השמן את התבלינים את הלימון את המים ‏את הדבש את ‏הסילאן נערבב טוב ‏ ‏‏לשפוך על הדגים ‏לחתוך את הגמבה ‏‏את החריף לשים על הדג את השום לשים במקרר לשעה כעבור שעה התנור על 200 מעלות 35 דקות
בתיאבון סיגלית ימי

דג סלמון בתנור חריף ‏אש ‏חמוץ מתוק
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים