Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מתכון לדג:
1 דג ים גדול(לדוגמא מוסר) או 2 דגים קטנים (לדוגמא דניס) שלם עם העור
לימון חתוך לטבעות
6 שיני שום
1 בצל חתוך לטבעות
1 עגבניה חתוכה לטבעות
כמה גבעולי כוסברה/פטרוזיליה
לשים בתוך חלל הבטן את כל הירקות
לציפוי –
קילו מלח גס
חצי כוס מים
לערבב יחד לתערובת לחה
להניח את הדג על תבנית התנור
לפזר ולהדק סביבו את המלח .
לוודא שלא רואים את הדג בכלל
להכניס לתנור שחומם ל180 מעלות לחצי שעה.
מתכון לפריקה (חיטה ירוקה מעושנת)
כוס וחצי פריקה להשרות במים קרים לשעתיים .לסנן ולשטוף במים נקיים.
לטגן בסיר בצל חתוך ו2 שיני שום
להוסיף כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
(אפשר להוסיף מעט בהרט או ראס אל חנות למי שאוהב)
להוסיף את הפריקה המסוננת ולטגן כדקה
להוסיף כוס וחצי מים רותחים ולהביא לרתיחה
להוריד את האש ולבשל עם מכסה כ20 דקות
ובתיאבון ❤❤❤

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב