Share with:


צמחוני

אופן הכנה

שלוש דגים טריים ,לשטוף‏ ‏לשים מלח בנדיבות ‏לחצי שעה ‏ ‏
כעבור חצי שעה לשטוף ליבש לשים בצד

מצרכים
1/2 ‏צרור כוסברה
1/2 ‏צרור פטרוזיליה
‏קופסת חומוס קטנה
‏ארבע פלפל חריף
‏ראש של שום
‏שתי גמבה
‏שלוש עגבניות. ‏מרוסקות בפומפייה
‏שני כפות רסק עגבניות גדושות
‏ ‏ארבע כפות שמן

תבלינים
כפית מלח
כפית כמון
כפית פלפל שחור
כפית פפריקה אדומה‏
מי שרוצה יותר שיוסיף תבלינים,

אופן ההכנה
‏לקצוץ כוסברה ואת הפטרוזיליה לשים בצד בסיר רחב לטגן שום-כתוש עם ארבע כפות שמן ‏לחתוך את הגמבה ‏לרצועות‏ ולהסיף לסיר ‏להוסיף את הפלפל החריף את החומוס את ‏ רסק עגבניות
את העגבניות ‏המרוסקת תבלינים פלפל שחור כורכום פפריקה כמון מלח ‏כמה שיני שום גדולים ‏לסדר את הדגים ‏בסיר ‏לשים מעל הדגים כוסברה פטרוזיליה כוס מים ‏לכסות את הסיר ‏ברגע שזה רותח ‏ ‏להנמיך את הלאהבה ‏לבשל חצי שעה ‏עד שהמים מצטמצמים ונשאר רק שמן למעלה לכבות את הגז ‏לפזר פטרוזיליה טריה מעל הדגים

בתיאבון סיגלית ימין

מושט מבושל עם חומוס
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים