מצרכים –
אפשר להכין בתנור
6 יחידות פילה מושט
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
1/4 כפית שבבי צ'ילי
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
מלח
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
2 ענפי טימין ( רק העלים
2 כפות מיץ לימון טרי
אופן ההכנה –
משרים במים את הדגים עם 2 כפות חומץ למשך שעה במקרר .
בקערית מערבבים שמן זית, שום ,תבלינים ומיץ לימון מורחים את הדגים היטב בכל הרוטב , משמנים מחבת בשמן זית מטגנים מצד התחתון של הדג להשחמה
הופכים לצד השני לחצי דקה להוציא
להעביר לצלחת הגשה לפזר מעל כוסברה קצוצה .