Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

עראיס סלמון מהפנט!!
הגרסה הצמחונית והמשודרגת לעראיס הבשר !!
המתכון עליי הקלוריות_עליכם

המצרכים:
קילו סלמון טרי
8-7 פיתות חתוכות לרבעים
צרור כוסברה קצוצה
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
3 שיני שום קצוצות דק
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
סלסילת פטריות חורש קצוצות לקוביות
50 גר' אגוזי מלך קצוצים
בצל ירוק ועגבניות שרי לקישוט
אופן ההכנה: את הסלמון אני שוטפת ומשרה לחצי שעה בלימון ומלח גס. לאחר מכן שוטפת אותו , מורידה את העור ( אם יש) קוצצת לקוביות גסות ומעבירה לקערה.

את כל שאר המצרכים אני מטגנת במחבת ומתבלת במלח פלפל גרוס שחור, מעט פפריקה אדומה חריפה ( אפשר כמובן גם מתוקה) וכף בערך של תבלין פילידלפיה של טעם וריח.
מניחה את התערובת להתקרר ומוסיפה את המילוי לקערת הסלמון. מערבבת היטב ומכינה את הפיתות.
ממלאת כל רבע פיתה בתערובת וצורבת אותה קצת מכל צד עם מעט שמן זית על מחבת פסים.
לקישוט אני מפזרת צעל בצל ירוק קצוץ ועגבניות שרי שנצלו קלות על המחבת.
בתאבון ⚘
למתכונים נוספים מוזמנים לאינסטגרם שלי לעקוב
https://instagram.com/tzufit_22?igshid=1lfytn48hco25

מתכוןמתכון

עראיס סלמון מהפנט…הגרסה הצמחונית והמשודרגת לעראיס הבשר _צופית כהן
צופית כהןספר המתכונים של
מתכון של

צופית כהן

13 מתכונים