Share with:


צמחוני

אופן הכנה

דג דניס
5 דגי דניס
2 חבילות כוסברה קצוצה
4 ראשי שום חתוכים גס.
6 פלפל שודניה/ פלפל חריף
מניחים הכל בקערה
מוסיפים מלח. כמון. פפריקה מתוקה. שמן מערבבים הייטב.
לוקחים 5 יחידות נייר אפיה
ו- חתיכות נייר כסף.
מניחים נייר כסף עליו נייר אפיה
מניחים דג באמצע
וממלאים מהתערובת בתוך הדג
ולמעלה.
סוגרים עם הנייר אפיה
ואז הנייר כסף – כמו סוכריה.
מניחים במקרר לכמה שעות
( אם אין זמן לו נורא) סופג טעמים.
מניחים על מנגל 10 דקות מכל צד. או בתנור על 200 מעלות
להגיש עם לימון.

דג סלמון או קוביות סלמון
6 חתיכות סלמון
חופן כוסברה קצוצה
ראש שום קצוץ גס
מלח. כמון. שמן
לערבב הייטב ולשפוך על הדג
או למרוח על הדג פסטו
להניח על המנגל כ-15 דקות.

קבב דגים
חצי קילו דג מוסר
חצי קילו דג טונה
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
2 ראשי שום
לטחון ביחד מעט גס.
להוסיף –
מלח. כמון. פפריקה מתוקה. שמן.
לערבב הייטב הכל ביחד.
להכין קבבים . ולהניח במקרר
לפחות שעתיים.
להניח על נייר כסף במנגל כ-10 דקות. ואז להוריד את הנייר
ולהמשיך עוד 10 דקות
להגיש עם לימון . טחינה וסלט
ירקות.

דג דניס+דג סלמון או קוביות סלמון+קבב דגים_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים