Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

בתקופה האחרונה התחלנו לחקור את הים,
לטעום סוגי דגים שונים, בשיטות הכנה שונות …
בעיקר בערבי שישי שיש סיבה לחגיגה קונים דג טרי ואיכותי ועפים עם הדמיון…
השבוע הלכנו על פילה מוסר טרי ואיכותי ,והכנה בתנור עם ירקות ברוטב חמאה פטרוזיליה ומללללא שום.
אז למי שמתחשק המתכון, קבלו:
מתאים ל4 סועדים
קילו פילה מוסר טרי
1 זוקיני חתוך לעיגולים
1 גמבה רצועות
1 בצל פרוסות
1 שומר פרוסות
1 עגבניה חתוך לקוביות עבות
1 גזר חתוך לעיגולים
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
6 שיני שום כתושות
100 גרם חמאה מומסת(מחמאה למי ששומר)
כפית מלח
חצי כפית פלפל
לחמם תנור ל250 מעלות
בקערה לערבב את החמאה,השום,פטרוזיליה,מלח ופלפל
להניח את הירקות בתבנית לתנור ולערבב עם מחצית מתערובת החמאה
להכניס לתנור ל 15 דקות.
להוסיף גם את הדג לתבנית ולהמשיך צלייה עוד 15-20 דקות או עד שהדג מוכן
תהנו וספרו איך היה 🥰

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב