Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

חומרים: לקציצות
4 פילטים דגי מושט
1 בצל
4 שיני שום
חופן כוסברה טרייה
1 תפו"א מגורר דק
**לטחון במעבד מזון
להוסיף לדגים הטחונים:
2 כפות קמח מצה /פרורי לחם
מלח
כמון
כוסברה יבשה טחונה
1 ביצה
ראשית לפני טחינת הדגים :
1 )להשרות את הדגים כחצי שעה עם מעט לימון…
2 ) לפלט את העור אם יש
3) לחתוך לרצועות את הדג
4) לתוך מעבד המזון לשים את כל המרכיבים , לטחון טחינה גסה…
5 ) להעביר לקערה להוסיף א הביצה , התבלינים ופרורי לחם.. לערבב היטב , לכסות ולשמור במקרר לפני הבישול כחצי שעה לפחות.
חומרים לרוטב:
לתוך מעבד המזון לשים את ה…
1 גמבה אדומה קוביות..
1 פלפל ירוק חריף
חופן כוסברה ירוקה
3 שיני שום..
1 כף רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות
לטחון יחד, להעביר לסיר לסוטאז' …להוסיף שמן ולטגן מעט.
להוסיף תבלינים:
מלח
צ'ילי גרוס
פפריקה אדומה
א. מרק עוף
כורכום
מים
לבשל כ- 20 דקות על אש בינוני.
לעצב כדורים מעיסת הדג , להוסיף לרוטב ולבשל כחצי שעה על אש בינונית.
בהצלחה! 🌲🌺

קציצות דגים ברוטב עגבניות 🐟🐟_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

219 מתכונים