5 דגים (פילה מושט או דניס )
(יש להשרות את הדג במים עם מיץ לימון ומלח כשעה)
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
2 פלפל ירוק חריף
4 עגבניות אדומות חתוכות לפלחים דקים
10 שיני שום
1 כף פפריקה מתוקה בשמן
כוסברה קצוצה
1 כף אבקת מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
לטגן עם חצי כוס שמן (חד פעמי קר) את הפלפלים האדום והחריף עד לריכוך, להוסיף את השום, העגבניות וחצי כוס מים , להוסיף את התבלינים וחצי מכמות הכוסברה להמשיך לבשל עד לריכוך ולהנמיך את האש,
בקערה נפרדת יש לשים רבע כוס שמן, כוסברה קצוצה, חצי כפית פפריקה מתוקה לערבב היטב להוסיף את הדגים ולעסות היטב.
להניח את פרוסות הדג בסיר (שהעור למטה), ומכסים אותם ברוטב
להמשיך לבשל על אש בינונית חצי שעה