Share with:


צמחוני

אופן הכנה

המתכון של יפה רייפלר
(דגים)

מרכיבים:

3 פרוסות דג
1 כפית שום כתוש
1 כפית צ'ילי גרוס
1 כפית לימון פרסי גרוס
1/4 כוס כוסברה קצוצה
מלח לפי הטעם

2 כפות שמן זית

ההכנה:

לשים בקערה את פרוסות הדג
להוסיף מעל את השום, צ'ילי גרוס, מלח, לימון פרסי, כוסברה..
למרוח היטב על פרוסות הדג ולהניח במקרר למשך 30 דקות לספיגת טעמים..

לחמם שמן במחבת
להניח את פרוסות הדג ולטגן מכל הצדדים שהבפנים יתבשל וישאר עסיסי
והעור קריספי, עתיר טעמים..

תהנו..