Share with:


צמחוני

אופן הכנה

חצי קילו דג נסיכת הנילוס ומרלוזה טחונים.
צרור כוסברה קצוצה דק
צרור שלם פטרוזיליה קצוצה.
כמה עלי סלרי קצוצים דק.
2 שיני שום קצוצים.
בצל מגורד.
2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות.
2 ביצים
תפוח אדמה אחד מבושל ומרוסק.
כף פירורי לחם.
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כף פפריקה.
רבע כפית כורכום.
לערבב יחד את העיסה
לקרוץ עיגולים ולטגן.
להניח בצד.

ועכשיו לרוטב:
4 שיני שום פרוסים
2 גבעולי סלרי חתוכים
גמבה אדומה פרוסה
כוס גרגירי חומוס אחרי בישול במים.
2 פלפלי שושקה חריפים חצויים.
קופסת עגבניות מרוסקות
קופסא קטנה רסק עגבניות
חצי כפית מלח
כף פפריקה מתוקה בשמן.
ומים עד כיסוי הקציצות
מבשלים את הרוטב בערך 10 דקות מוסיפים את הקציצות דגים לרוטב מכסים את הסיר חצי כיסוי.
מבשלים על אש קטנה חצי שעה.
ועכשיו תחתכו חלה ותנגבו בתיאבון

קציצות דגים ברוטב חריף_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

173 מתכונים