Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

קופסא זיתים סוריים מבוקעים-להפריד את הגלעין מהזיתים ולהרתיח פעמיים בנתיים…

את הדג להשרות בלימון ומלח…בסיר שטוח לשים 7-8 שיני שום קלופות ושלמות 4 פלפלים אדומים יבשים,2-3 פלפל סודני גמבה חתוכה לרצועות פרוסות גזר ופרוסות לימון חופן כוסברה קצוצה.

לאחר שסיננו את הזיתים לשים חצי מהכמות בתחתית הסיר ועל הכל להניח את הדג ומעל לשים את החצי השני של הזיתים,כמה רצועות של גמבה,פרוסות לימון,וגזר,

לשפוך מעל תערובת תיבול מ3/4 כוס שמן 2 כפות פפריקה מתוקה גדושות חצי כף פפריקה חריפה למי שאוהב
,מלח לפי הטעם חצי כפית כורכום,וכוס מים

אם חסר להוסיף מעט

פילה מושט עם זיתים
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים