Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מרקה בלחוט (מרק דגים טוניסאי) לצד קוסקוס
והמתכון ל:
מרכיבים:
בצל בינוני חתוך דק
מלח לפי הטעם
4 כפות שמן
2 כפות עגבניות מרוסקות.
כף גדולה רסק עגבניות.
פפריקה מתוקה או חריפה לפי טעמכם…
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כמון
ירקות: דלעת,תפוחי אדמה בצלים חתוכים גס,פלפלים,גמבה אחת,פלפל ירוק וגם גזר אחד התיבול החריף לפי טעמכם האישי.
ו..כמובן איזה דג שאתם אוהבים.

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל החתוך עם השמן והמלח עד שמזהיב.
לאחר מכן,מוסיפים את רסק העגבניות המרוסקות וממשיכים לטגן.
מוסיפים מים מדיי פעם,ואז מוסיפים את הפפריקה אחר כך הירקות חוץ מהפלפלים.
ממלאים מים עד שמכסים את הירקות.
בתחילה,נותנים רתיחה ואחר כך מעבירים לאש בינונית עד שהירקות יתבשלו טוב.
בסוף שמים את הדגים והפלפלים מתבלים בכמון ופלפל שחור (לפי הטעם)
נותנים לדג להתבשל 10 דקות עד שהדג נהיה רך.
תוספות שאפשר לשים שמגישים מנה ומוסיפים טעם פיקנטי וטעים
ממליחים פלפלים חריפים או גמבות ומטגנים בשמן.
ממליחים דג ומתבלים עם מעט כמון, פלפל שחור, ושום ומטגנים בשמן

קוסקוס טוניסאי עם דגים  ..מרקה בלחוט ….. והטעם משגע_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

31 מתכונים