Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
2 ק"ג דג נסיכה בואקום-אפשר לערבב קילו נסיכה וקילו דג טונה או מרלוזה
אני השתמשתי רק בנסיכה
10 שיני שום שלמות קלופות
חופן כוסברה
חופן פטרוזליה
2 פרוסות לחם מושרות במים וסחוטות
ביצה
מלח/ פלפל שחור
כף גדושה כמון
כף פפריקה מתוקה
כפית כורכום
2 כפות שמן
את הדגים יש להשרות במיץ לימון כחצי שעה לשטוף היטב ולסנן.
במטחנת בשר לטחון את הכוסברה ופטרוזליה ושום ולאחר מכן את הדג יחד עם הלחם,
לערבב יחד עם כל המצרכים לעיל לעיסה אחידה להניח במקרר.

בנתיים,בסיר שטוח לחמם כ-חצי כוס שמן להוסיף כ-7-8 שיני שום שלמות וקלופות לטגן מעט,להוסיף כפית כורכום ושתי כפות גדושות פפריקה מתוקה וכף צ'ילי גרוס לערבב לפתיחת טעמים ומיד להוסיף
2 עגבניות מגורדות,להוסיף חצי שקית פולים קפואים של סנפרוסט,3 גזרים קלופים וחצויים לאורך,4 פלפלים אדומים טריים,לתבל בכף אבקת מרק עוף פרווה,מלח לפי הטעם,פלפל שחור,כף כמון,כוסברה קצוצה.לערבב לתקן תיבול אם צריך,להוסיף 2 כוסות מים חמים.בידיים משומנות ליצור קציצות ולסדר בסיר.בעזרת כף לשפוך מהרוטב על הקציצות,לנענע קלות את הסיר לכסות עם מכסה,להביא לרתיחה ולהנמיך להבה.לבשל כ-40 דקות,לפזר כוסברה קצוצה לפני ההגשה

קציצות דגים עם גזר ופולים
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים