Share with:


מה צריך?

5 פילה דג מושט טרי ונקי
מיונז או מיונז קל - למריחה על הדג
2 עגבניות טריות חתוכות לפרוסות
1/2 כוס כוסברה
.
תיבול:
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה
תערובת תבלין מוכנה תיבול לדג
.
כלים:
תבנית תנור עם נייר אפייה משומן קלות

אופן הכנה

1. מחממים תנור ל-190 מעלות
2. מסדרים יפה ובמרווחים קלים את הדג בתבנית. שצד עם העור שלו כלפי מטה.
3. מתבלים את הדג ביד חופשית במלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה ובתיבול תבלין לדג במידה שאוהבים.
מורחים/מברישים קלות את המיונז על הדג.
4. מניחים את פרוסות העגבניות על הדג ומפזרים את הכוסברה מעל.
מתבלים שוב במלח את פרוסות העגבניות.
5. מכניסים לאפייה של כ-20-25 דקות.
לוודא שהדג והעגבניות נשארים עסיסיים ולא מתייבשים.
מוציאים מהתנור ומצננים קלות לפני הגשה

בהצלחה
בקי ואורלי

פילה דג אפוי מתובל בתנור, עם מיונז, פרוסות עגבניה וכוסברה
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים