Share with:


צמחוני

אופן הכנה

 

חתיכה של סלמון
חתוך לאורך ולרוחב
לא עד הסוף

התיבול…
מערבבים….
1/2 כף רוטב טריאקי
1/2 כף צילי מתוק
1/2 כף רוטב סויה
1/2 כף חומץ לבן
1/2 כף שמן זית
1+1/2 כף סוכר חום
1/4 כף א.שום
לערבב היטב
למרוח על הדג
להכניס בחריצים
לפזר מעל שומשום
180 מעלות
כ20 דקות

מס' דקות
לפני הסוף להעביר
ל5 דקות בגריל
180 מעלות
נ.ב
לבדוק מידי פעם
את מידת העשיה של הדג

סלמון בתיבול עשיר בציפוי שומשום בתנור
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

741 מתכונים