Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

6 חתיכות סלומון ללא עור
1/4 כוס שמן זית
1 כף חרדל
4 כפות יוזו
מיץ מ 1 תפוז
טיפה מיץ לימון
100 גרם אגוזים שבורים
עלים מ 4 גבעולי פטרוזיליה
עלים מ 1 ענף נענע
עלים מ 1 גבעול בזיליקום
מעט תימין
מלח פלפל

הכל בשקית קוקי השרייה של לילה במקרר
מהשקית את כל התכולה פחות עודף נוזלים לתבנית

תנור טורבו 180 עד שמוכן

פילה סלומון במישרה של אגוזים ועשבי תיבול
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים