Share with:


פרווה

אופן הכנה

להרתיח חבילה איטריות לפי הוראות יצרן ולהשאיר אותם בסיר.
לחמם 1/2 כוס שמן ולהוסיף כוס וחצי סוכר ולערבב עד לצבע חום יפה בזהירות חובה לשמור בייבי סיטר על המחבת שהסוכר לא ישרף .
זה השלב שמסננים את האיטריות ומחזירים לסיר, לערבב את הקרמל שהאיטריות יצבעו .

להוסיף במהירות 3 ביצים , ביצה אחר ביצה מהר שלא יהפוך לחביתה😉לחמם תנור על 200 מעלות

להוסיף :
1 כוס סוכר
כף קינמון
כף מלח
כף פלפל שחור
כפית גרידת לימון .

לצפות סיר ג׳חנון בניר אפיה ולהכניס לתנור על 200 מעלות
זמן אפיה כשעה שעה ורבע .

❤️ לזכר איטל איטלי ז״ל שלא נשכח אותה לעולם

מתכוןמתכון

קיגל ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים