Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 תפוחים חותכים לפרוסות לרוחב
2כפות גדושות סוכר לבן
1כוס קמח לבן
1 1/2כפיות אבקת אפייה
1/2כפית קינמון טחון
1ביצה L
3/4כוס חלב 3%
שקית סוכר וניל

אופן הכנה
קולפים את התפוחים, פורסים לרוחב לפרוסות של 1/2 ס”מ
בקערה מערבבים סוכר, קמח, אבקת אפייה, קינמון מוסיפים ביצה וחלב וטורפים לתערובת חלקה ללא גושים.
בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק.
טובלים כל פרוסת תפוח בבלילה ומטגנים בשמן החם משני הצדדים עד להשחמה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.אפשר לפזר אבקת סוכר.או סוכר קינמון ביחד.או בצלחת פודינג וניל ומעל התפוחים.או דבש או מייפל..חנוכה שמח🙋‍♀️ סופגניות😋