פשוט וקל
להכין קערית קטנה עם מעט קמח ומים לדבק עלי הסיגר
לקפל עלי סיגר לחצי וללפף סביב הקונוס ולטגן בשמן חצי גובה מהקונוס בשכיבה .
לשלוף בעדינות ע"י סיבוב הקונוס נשלף בקלות .
לקרמל :
על מחבת לשים כוס סוכר עד להמסה (לא לגעת בסוכר ) להוסיף בזהירות רבה רבע כוס שמנת מתוקה או צימחית
ולערבב במהירות להמשיך לערבב עד להמסה מוחלטת של הסוכר הוא יהפך לגבישי וזה בסדר .
להוסיף
חופן שקדים
אגוזי מלך
קשיו
פקאן
מעט חמוציות
לערבב יחד ולהסיר מהגז .
למלא את הקונוסים.