Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

פשוט וקל
להכין קערית קטנה עם מעט קמח ומים לדבק עלי הסיגר
לקפל עלי סיגר לחצי וללפף סביב הקונוס ולטגן בשמן חצי גובה מהקונוס בשכיבה .
לשלוף בעדינות ע"י סיבוב הקונוס נשלף בקלות .

לקרמל :
על מחבת לשים כוס סוכר עד להמסה (לא לגעת בסוכר ) להוסיף בזהירות רבה רבע כוס שמנת מתוקה או צימחית

ולערבב במהירות להמשיך לערבב עד להמסה מוחלטת של הסוכר הוא יהפך לגבישי וזה בסדר .
להוסיף
חופן שקדים
אגוזי מלך
קשיו
פקאן
מעט חמוציות

לערבב יחד ולהסיר מהגז .

למלא את הקונוסים.

קונוסים עלי סיגר ממולאים בקרמל פיצוחים ❤
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים