המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
חבילת איטריות רחבות
להרתיח מים עם מלח,
להכניס את האיטריות
להמתין שייתרככו.
לסנן ולשטוף.
להוסיף פלפל שחור גס מעט מלח.
במחבת:
כוס סוכר להמיס עד שנקבל צבע קרמל
להוסיף 50 גרם חמאה (או מחמאה)
להוסיף כוס צימוקים שהושרו במים
כוס תפוחים קצוצים דק דק
אגוזים שקדים קצוצים גס.
כפית שטוחה קינמון מעט ציפורן
לערבב הכל שיהיה ממש ממתק קרמלי
ולהכניס את האיטריות
לערבב שהכל יתמזג.
להוסיף 5 ביצים
להעביר לסיר אלומיניום עמוק
ולאפות שעה וחצי בחום 180 מעלות
טעיםםםםםםםםם בטירוף