Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס העוגה
4 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
1 כף שמן
2 כפות ממרח נוטלה
1 קופסא אינסטנט בטעם שוקולד.

הכנה
להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב,בהדרגה להוסיף את שאר המרכיבים לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 26 משומנת להעביר את הבלילה ולאפות בתנור מחומם מראש 170 מעלות עד לקבלת קיסם מעט לח,ולקרר.

להכנת מוס שוקולד לבן ועוגיות אוריאו
200 גר שוקולד לבן מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה.
10 גר ג'לטין מומס עם 3 כפות מים.
1 כוס שיברי עוגיות אוריאו
1 מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
1 קופסא אינסטנט בטעם וניל

הכנת המוס
להקציף,שמנת מתוקה,חלב ופודינג וניל לקצפת רכה מאד,להוסיף ג'לטין מומס במיקרוגל ולערבב היטב.
להוסיף את שאר המרכיבים לקבלת תערובת אחידה,למזוג מעל בסיס העוגה וליישר בעזרת מרית.להשאיר במקרר להתייצבות

חומרים למוס שוקולד
200 גר שוקולד מריר מומס עם50 גר חמאה וחצי מיכל שמנת מתוקה.
1 שמנת מתוקה
מוקצפת עם חצי כוס חלב.

הכנת המוס
לאחד בין שתי התערובות ולמרוח מעל מוס שוקולד לבן,להשאיר להתייצבות במקרר.

להכנת הגאנש
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה.
למרוח את הגאנש מעל מוס השוקולד ולקשט כיד הדמיון…..

עוגת מוס בשכבות (שוקולד לבן ועוגיות אוריאו,ושוקולד מריר)
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים