Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

תבנית 24
מצרכים לעוגה:
300 גרם קמח רגיל
200 גרם קוביות חמאה. / מי שרוצה פרווה יכניס מחמאה
80 גרם אבקת סוכר.
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל טובה
גרדת תפוז או לימון.
1 כף מיץ תפוזים
מעט מלח

אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל החומרים יחד עד לקבלת גושים כמו פתיתים ואז עוצרים.
2. מכסים את הבצק ונותנים לו מנוחה של שעה במקרר
3. לאחר המנוחה לוקחים מעט מהבצק ושומרים בצד.
4. את שאר הבצק מרדדים לתוך תבנית מלבנית ומהדקים היטב.
5. מורחים את הריבה שבחרנו ומפוררים את שאריות הבצק ששמרנו בצד על הריבה .
6. מחממים תנור ל- 180 מעלות
7. אופים את העוגה כ- 20 – 30 דקות עד שהבצק מזהיב יפה .
8 מוצאים מהתנור וחייב לתת לעוגה צינון מלא בחדר לפני חיתוך.

עוגת בצק פריך וריבה של דודה סימון_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים