Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית
150 גרם ביסקוויטים טוחנים לאבקה
80 גרם חמאה

לבלילת הגבינה
225 גרם גבינת שמנת 30% או 25% שומן
500 גרם גבינה לבנה 9%
200 גרם שמנת חמוצה
175 גרם סוכר
5 ביצים בגודל L
150 גרם שוקולד לבן
80 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (1/3 כוס)
2 פקקים תמצית וניל

לציפוי
200 גרם שמנת חמוצה
2 כפות סוכר

לזילוף:
ממרח לוטוס

מחממים תנור לחום של 140° מעלות, כאשר בתחתית התנור מניחים תבנית קטנה עם מים רותחים .

הכנת התחתית..

מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת . מעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת המלית מוכנה..

להכנת מלית הגבינה,
ממיסים את השוקולד לבן עם השמנת המתוקה ושמים בצד .
מערבבים את הגבינות, הסוכר תמצית וניל. ומוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים לתערובת אחידה..
מוסיפים את התערובות השוקולד והשמנת ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה בתנור שחומם מראש ל 140 מעלות ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים. .
אחרי שהעוגה מוכנה מוציאים אותה לחצי שעה..

להכנת הציפוי:
מערבבים את השמנת והסוכר. יוצקים בעדינות את ציפוי השמנת ומחזירים לתנור לעשר דקות נוספות.
נותנים לעוגה להצטנן כשעה, ולאחר מכן מקררים אותה כמה שעות טובות אבל מומלץ ללילה שלם

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת גבינה עם שוקולד ללא קמח מושלמת בזילוף ממרח לוטוס_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים